Zweeds rabat schutting

Douglas zweeds rabat antraciet enkelzijdig

Douglas zweeds rabat. Dubbelzijdig onderplaat antraciet 184 x 24 cm. Gladde betonpaal antraciet met diamant kop 280cm. Zwart gespoten per zijde € 45,00 meerprijs.​

Douglas zweeds rabat antraciet dubbelzijdig​

Douglas zweeds rabat. Dubbelzijdig onderplaat antraciet 184 x 24 cm. Gladde betonpaal antraciet met diamant kop 280cm. Zwart gespoten per zijde € 45,00 meerprijs.​

Extra optie: Beton kan bij de palen gestort worden voor € 5,00 de strekkende meter, wij raden dit altijd aan. Afhankelijk van het aantal meters en uw woonplaats worden er transport kosten in rekening gebracht.​

Kom in contact

Adres: Achterdijk 3, 4761 RB Zevenbergen

Standaard grijs

Schutting 21 planken schermen geïmpregneerd grenen, plankafmeting 16-17 x 140 mm. Scherm 1,8 x 1,8 meter rvs geschroefd. Afgewerkt met een piramide koplat. Dubbelzijdige onderplaat grijs 184 x 26 cm. Gladde betonpaal grijs met diamant kop 280cm.

Standaard antraciet

Schutting 21 planken schermen geïmpregneerd grenen, plankafmeting 16-17 x 140 mm. Scherm 1,8 x 1,8 meter rvs geschroefd. Afgewerkt met een piramide koplat. Dubbelzijdige onderplaat antraciet 184 x 26 cm. Gladde betonpaal antraciet met diamant kop 280cm.

Semi-luxe antraciet

Schutting 21 planken schermen geïmpregneerd grenen, plankafmeting 16-17x 140 mm. Scherm 1,66 x 1,8 meter rvs geschroefd. Afgewerkt met een piramide koplat. Dubbelzijdige rotsmotief onderplaat antraciet 184 x 36 cm. Gladde betonpaal antraciet met diamant kop 280cm. Inclusief een betonnen afdekkap op de motiefplaat (zonder betonnen afdekkap ook mogelijk).

Rotsmotief antraciet

Schutting 21 planken schermen geïmpregneerd grenen, plankafmeting 16-17x 140 mm. Scherm 1,3 x 1,8 meter rvs geschroefd. Afgewerkt met een piramide koplat. 2x Dubbelzijdige rotsmotief onderplaat antraciet 184 x 36 cm. Gladde betonpaal antraciet met diamant kop 280cm. Inclusief een betonnen afdekkap op de motiefplaat (zonder betonnen afdekkap ook mogelijk).

Extra opties

Beton kan bij de palen gestort worden voor € 5,00 de strekkende meter, wij raden dit altijd aan. Sluitlat grenen €2,50 per meter (de rvs beugel kan op deze manier volledig aan het zicht onttrokken worden). Afhankelijk van het aantal meters en uw woonplaats worden er transport kosten in rekening gebracht.

*Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden

Zweeds rabat schutting

Wanneer u uw tuin wilt voorzien van een Zweeds Rabat schutting bent u bij Schuttingbouw Moerdijk aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van een Zweeds rabat schutting, waarbij de wensen van de klant op nummer 1 staan. Met vakmanschap en passie voor het vak plaatsen wij graag deze Douglas houten schutting in uw tuin!

Wat houdt Zweeds rabat schutting in?

Een Zweeds Rabat schutting heeft zijn naam te danken aan de zijkanten van de planken. Deze zijn namelijk aan beide kanten verschillend. De planken sluiten perfect op elkaar aan en het ziet er erg strak uit. De houten planken zullen over elkaar heen vallen door de unieke manier van monteren. De onderste planken komen namelijk herhaaldelijk net onder de plank erboven terecht. Een ander woord hiervoor is het potdeksel-effect. Op de afbeelding is goed te zien hoe de potdekselplanken op een soepele manier overlopen op de potdeksel schutting.

Hoge kwaliteit Zweedse Rabat schutting

Zweeds rabat staat bekend om de erg hoge houtkwaliteit. Het Douglas hout wordt na goed drogen op maat gemaakt voor de klant. De stevige schutting bestaat volledig uit onbehandeld hout; wat de kwaliteit sterk ten goede komt. Hiernaast zullen de planken niet meer krom trekken nadat deze vakkundig zijn geplaatst door de specialisten van Schuttingbouw Moerdijk.

Zweeds rabat Douglas hout

De Zweeds rabat schutting wordt vaak gebruikt om een tuinafscheiding te maken tussen de tuinen van u en uw buren. Deze Zweedse rabatplanken worden gemaakt van het beste houtsoort, namelijk Douglas hout. Dit is een robuuste en prachtige houtsoort, die een erg lange tijd meegaat. Door het redelijk blanke (antracieten) hout, dat door de verschillende weersomstandigheden kan vergrijzen, krijgt de schutting een mooie landelijke uitstraling.

Een bijpassende poort behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Wij monteren deze vakkundig op een mooie plek tussen de schutting. Hierbij zorgen wij uiteraard voor een perfectionistische afwerking.

Als u liever houdt van een donkerdere schutting, is het mogelijk om het hout te impregneren naar een zwarte kleur. Dit geeft de Rabat schutting een erg stoere uitstraling. Ook een combinatie van deze twee kleuren behoort tot de mogelijkheden. Dit zal tot een mooi contrast leiden.

Waarom kiezen voor een Zweeds Rabat schutting?

  •       Gemaakt van duurzaam Douglas hout
  •       Unieke landelijke uitstraling
  •       Ongekende kwaliteit en prachtige structuur door potdeksel-effect
  •       Een mooie afwerking van uw tuin
  •       Leverbaar in zowel zwart als antraciet
  •       Schuttingbouw Moerdijk zorgt ervoor dat het gehele proces soepel verloopt
Schuttingbouw Moerdijk, specialist in Rabat schutting plaatsen

Plannen om uw tuin te voorzien van een nieuwe Zweeds Rabat schutting? Dan bent u bij Schuttingbouw Moerdijk aan het juiste adres. Wij hebben de ervaring in huis om uw tuin te voorzien van een prachtige Zweeds Rabat schutting. Deze wordt helemaal naar wens op maat geplaatst door onze schutting zetters.

Wij zorgen dat de schuttingpalen waterpas staan, dat de Zweedse rabatdelen op een dusdanige manier worden geplaatst voor een langere levensduur, we bevestigen de planken vakkundig aan elkaar en zorgen dat de wanden een prachtig geheel uitstralen. De schutting zal van uw tuin een prachtig geheel maken waar u weer jarenlang plezier van kan hebben. 

Neem dus snel contact op met Schuttingbouw Moerdijk. U kunt hier gemakkelijk een offerte aanvragen, waarna wij spoedig contact met u zullen opnemen. Naast (Zweeds) rabat schuttingen, hebben wij een ruim aanbod aan grenen schuttingen, Douglas schuttingen, Nobifix schuttingen, hardhout schuttingen