Schutting plaatsen

U bent op zoek naar een nieuwe schutting die perfect bij uw tuin past. Grote kans dat u het lastig vind om te kiezen welke schutting het mooiste is. Wanneer u het schutting plaatsen wilt uitbesteden, doet u dit natuurlijk het liefste bij een partij met de nodige ervaring en verstand van zaken. Schuttingbouw Moerdijk is specialist in het vakkundig plaatsen van een schutting. Wij hebben de ervaring en expertise in huis om uw tuinafscheiding netjes afgewerkt te monteren. Door de jaren heen hebben wij honderden schuttingen geplaatst bij zeer tevreden klanten.

Natuurlijk is het kiezen van de schutting die bij u past een lastige keuze. Want schuttingen zijn er in vele verschillende kleuren, maten, verschillende materialen, soorten en verschillende prijzen. Daarom adviseren wij u graag bij het maken van deze belangrijke keuze. Door ons ruime aanbod vinden we samen de perfecte erfafscheiding die bij uw tuin past. Uw nieuwe schutting laten plaatsen door Schuttingbouw Moerdijk is een goede keuze. Uw schutting zal bestendig zijn tegen weersomstandigheden als regen, zonlicht en een flinke storm door de nauwkeurige manier van het plaatsen hiervan. Ons aanbod schuttingen met een natuurlijke uitstraling zijn: Grenen schutting, Douglas schutting, Nobifix schutting, Hardhout schutting, Zweeds Rabat schutting. Deze soort schuttingen zijn van de beste kwaliteit en zorgvuldig behandeld door onze specialisten.

Uw nieuwe schutting geplaatst door Schuttingbouw Moerdijk

Nadat we samen tot de schutting zijn gekomen waar u hart sneller van gaat kloppen, wordt een afspraak ingepland om de houten schutting ook daadwerkelijk te gaan plaatsen. Wij hebben een handig en duidelijk stappenplan met de stappen die wij doorlopen. Zo heeft u een duidelijk overzicht van de werkzaamheden die wij uit gaan voeren.

  • Als eerste wordt er een erfgrens uitgemeten en uitgezet. Zo weten wij precies hoe ver we kunnen komen met het plaatsen van de natuurlijke schutting.
  • Vervolgens beginnen we te graven of boren op de plekken waar de betonpalen komen te staan. We kijken nauwkeurig of deze diep en stevig in de grond staan en zorgen ervoor dat deze tegen alle weersomstandigheden bestand zullen zijn. U denkt misschien, zijn die houten palen nodig? Het antwoord daarop is ‘ja’. Het ziet er niet alleen super uit, ook zorgt dit voor de stevigheid van de schutting.
  • Hierna worden de houten palen waterpas gezet. Een rechte schutting is namelijk een blije schutting ;). De sponning wordt geplaatst om alles goed op elkaar aan te laten sluiten.
  • De platen die aan de onderkant – tussen de schuttingen in komen- worden op maat geslepen en geplaatst tussen iedere volgende paal. Ook worden de L-beslagen gemonteerd.
  • Als al dit voorbereidende werk afgerond is, kunnen de schuttingen worden geplaatst. Deze zullen door het zorgvuldige werk perfect op elkaar aansluiten en perfect passen. Door onze hoge kwaliteit van schuttingen gaan ze tientallen jaren mee. Hierdoor heeft u natuurlijk erg veel en lang plezier van uw nieuwe schutting.
  • Deze worden vervolgens door middel van minimaal 8 schroeven vastgezet aan elkaar. Het verschilt per type schutting hoe deze worden geplaatst, maar de basis is hetzelfde.
  • Als laatste monteren wij de afdekkap. De schutting staat! We lopen de gehele schutting nog een keer na om er zeker van te zijn dat alles perfect staat en geplaatst is. We nemen hier zeker de tijd voor. Vervolgens ruimen we alles op en maken we u tuin schoon. Zo kunt u gelijk gaan genieten van uw nieuwe en mooie schutting.

Hier ziet u een aantal afgeronde projecten. Doe gerust wat inspiratie op en bedenk hoe uw tuin binnenkort zal stralen met deze nieuwe tuinafscheidingen

Schutting laten plaatsen door SchuttingBouw Moerdijk

Schuttingen plaatsen zit in ons bloed. Doordat wij al honderden klanten blij hebben gemaakt met het plaatsen van een schutting, kunnen wij met trots zeggen dat we de schuttingspecialist zijn in Zevenbergen en omstreken. Door deze ervaring weten we wat we doen. Door nauwkeurig te werk gaan en gebruik te maken van de beste kwaliteit schuttingen en materialen weten we zeker dat u jarenlang plezier zal hebben van uw nieuwe tuinschermen. Neem dus snel contact met ons op of vraag vrijblijvend en gemakkelijk een offerte aan, dan nemen wij spoedig contact met u op!

Grenen schuttingen

Douglas schuttingen

Zweeds rabat

Hardhouten schuttingen

Nobifix schutting