Schutting kopen

Wanneer u van plan bent om een nieuwe schutting te kopen en laten zetten, bent u bij Schuttingbouw Moerdijk aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring en het gebruik van de beste materialen zal uw tuin stralen als nooit tevoren. Door ons ruime aanbod aan verschillende soorten schuttingen slaagt u zeker. Daarom is Schuttingbouw Moerdijk dé ervaren schuttingbouw specialist in Moerdijk. Zo beschikken wij over de volgende schuttingen:

Wij adviseren u graag in het kiezen van de schutting die het beste bij uw woon- en/of werksituatie past. De hout-betonnen schuttingen bieden wij aan tegen de scherpste prijzen en verschillende maten. Ieder type schutting heeft zo zijn voordelen. We vertellen u graag wat deze voordelen precies zijn.

Uw schutting kopen bij Schuttingbouw Moerdijk

U kunt bij ons met een gerust hart een schutting kopen. Onze schuttingen zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben de beste eigenschappen in zich. Daarom gaan schuttingen van Schuttingbouw Moerdijk ook een hele tijd mee. Dit is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook erg duurzaam. De planken blijven namelijk erg netjes. Een schutting zorgt ervoor dat uw tuin een erg ruimtelijke uitstraling krijgt.

Doordat wij een ruim aanbod aan tuinschermen hebben, slaagt u altijd wanneer u op zoek bent naar een nieuwe tuinomheining. Iedere soort schutting heeft zijn eigen kwaliteiten. We bespreken graag samen de mogelijkheden over welke schutting uw tuin nodig heeft. Onze experts geven bij deze uitleg over de schuttingen en wat die schutting zo speciaal maakt.

Hardhouten schutting kopen

Wanneer u kiest voor een hardhouten schutting kiest u voor onderhoudsvriendelijkheid, duurzaamheid en kwaliteit. Het tuinscherm beschikt over een erg natuurlijke uitstraling door zijn roodbruine kleur. De verticale planken behouden hun warme kleuren, waardoor de schutting tot wel 25 jaar zijn prachtige uitstraling behoudt. De Hardhouten schuttingen hebben ook nog een een formidabele prijs/kwaliteit verhouding.

Douglas Houten schutting kopen

Bij een Douglas schutting bent u verzekerd van een degelijke schutting met een moderne, frisse en natuurlijke uitstraling. Uw tuin zal stralen als nooit tevoren, waarbij u extra zult genieten van het buitenleven. Deze duurzame houten tuinschermen zijn erg duurzaam, hebben een lang kleurbehoud, hebben een natuurlijke uitstraling en gaan tot wel 15 jaar mee! Bekijk snel ons aanbod Douglas schuttingen.

Grenen schutting kopen

Op zoek naar een kwalitatieve schutting met vele eigenschappen? Dan zit u bij de grenen schutting goed! Het geïmpregneerd grenen hout zorgt voor een langere levensduur en bescherming tegen schimmel en houtrot. De lichte kleur van een grenen houten schutting geeft een frisse look. Een Grenen schutting is dus zeker een goede keuze!

Nobifix schutting kopen

Doordat een Nobifix schutting gemaakt is van Europese naaldbomen en een speciale behandeling heeft gehad, gaat deze soort tot wel 25 jaar mee! Dit is een zeer innovatieve en nieuwe houttechnologie binnen de wereld van schuttingbouw. De kleur geeft de schutting een natuurlijke en luxe uitstraling. Een Nobifix schutting is de perfecte duurzame oplossing voor een nieuw tuinscherm met zeer fijne uitstraling. Een perfecte oplossing voor tropisch hardhout, dat veel milieuvriendelijker is.

Zweeds Rabbat schutting kopen

De horizontale planken lopen met hun prachtige lichtbruine kleuren perfect in elkaar over, wat de schutting uniek maakt. Met oog voor detail komt het onbehandelde hout geweldig over in deze schuttingsoort. Dit wordt ook wel het potdekseleffect genoemd. De planken trekken niet krom en zullen voor een lange tijd zijn kwaliteiten behouden. Een Zweeds 

Schutting laten plaatsen door Schuttingbouw Moerdijk

Wanneer u op zoek bent naar een mooie schutting die u door echte vakmensen wil laten monteren, bent u bij het juiste bedrijf. Doordat wij veel ervaring hebben met het plaatsen van schuttingen kunt u dit met een gerust hart uit handen geven. Ons team bestaat uit professionals die al vele honderden klanten hebben voorzien van een nieuwe schutting.

Neem contact op met Schuttingbouw Moerdijk

Overtuigd van onze kwaliteiten? Neem dan snel contact met ons op! Kom gezellig langs bij ons in de winkel of stuur een bericht, bel of mail ons en we zullen binnen no-time reageren! U kunt ook binnen enkele minuten een offerte aanvragen. Deze zullen wij in behandeling nemen waarna we zo spoedig mogelijk met u in contact komen. Wij hanteren altijd scherpe en eerlijke prijzen, werken zorgvuldig en uitsluitend met de beste kwaliteitsmaterialen.

Kom in contact