Schutting met betonplaten

Bent u op zoek naar een bedrijf die een schutting met betonpalen bij u in de tuin komt aanleggen? Zoek dan niet verder. SchuttingBouw Moerdijk is dé specialist als het gaat om het plaatsen van schuttingen met betonnen schuttingpalen. De schutting wordt op een deskundige en zorgvuldige manier geplaatst, waarna u er weer jaren tegenaan kan! Door onze jarenlange ervaring met het zetten van verschillende soorten schuttingen weet u zeker dat uw nieuwe hout beton schutting uw tuin prachtig zal verrijken. In ons ruime aanbod vindt u onder anderen een schutting met betonpalen, houten schutting en hout beton schutting. Ook bestelt u bij ons altijd een duurzame schutting, omdat deze voor een lange tijd meegaan en gemaakt zijn van de meest natuurlijke houtsoorten.

Kiest u voor een deels betonnen schutting, dan kiest u voor stevigheid, een moderne tuinomheining en strakke uitstraling. Deze betonpalen schutting met betonnen onderplaat geeft de schutting een perfecte look. Deze betonnen onderplaten geven de schutting de nodige body en klasse. Deze zijn te bestellen in een donkergrijze kleur en zijn een perfecte combinatie met de schutting en betonpalen.

Hout beton schutting rotsmotief

Een prachtige optie is een hout beton schutting rotsmotief. Dit zorgt voor een nog luxere uitstraling van uw nieuwe hout beton schutting. Het rotsmotief geeft echt een meerwaarde aan de schutting. Iedere keer als u naar uw nieuwe schutting kijkt, zal u weer nieuwe prachtige vormen tegenkomen. Ook blijft het tientallen jaren zijn unieke uitstraling behouden door de uitzonderlijke kwaliteit.

Hout beton schutting

Een hout beton schutting is zeer geschikt om je tuin of erf af te scheiden van bijvoorbeeld je buren of een stuk land. Het zal uw tuin veel luxe doen laten uitstralen en u geniet van veel privacy en rust. Deze hout beton schutting is, zoals u waarschijnlijk al doet vermoeden, een combinatie van hout en beton. Niet alleen de stevigheid is ongekend, ook de mate van duurzaamheid zal u doen verbazen.

Houten schutting met betonpalen

De betonpalen die wij tussen de schutting zetten, zijn mooi afgewerkte vierhoekige betonpalen. Deze zullen perfect aansluiten op de andere schuttingdelen. Een stevige en gave toevoeging aan de houten schuttingen die uw tuin omranden. Deze palen zijn in de meeste gevallen 10 cm breed en diep.

De palen zijn uitermate geschikt om te combineren met een gladde onderplaat of rotsmotief onderplaten. Dit maakt de schutting helemaal af. Bent u benieuwd geworden naar de manier van de plaatsing van de schutting? Onze experts staan zeker klaar om dit aan u uit te komen leggen. Hiernaast vindt u onder het kopje schutting plaatsen een uitgebreide beschrijving over het stappenplan dat wij volgen tijdens de grote dag, waarbij we misschien wel uw nieuwe schutting mogen zetten.

Uw nieuwe schutting met betonpalen vindt u bij SchuttingBouw Moerdijk

Op zoek naar een nieuwe schutting met betonpalen? Door ons ruime aanbod aan schuttingen en ruime ervaring met het plaatsen hiervan, zit u bij ons goed! Bekijk bijvoorbeeld onze collectie Grenen schuttingen, Douglas schuttingen, Zweeds rabat of Hardhouten schuttingen. Of gaat u toch voor een Nobifix schutting? Bij alle soorten schuttingen kunt u uit verschillende motieven kiezen met betonpalen. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw tuinsituatie. We horen graag van u! Neem daarom snel contact met ons op voor een gesprek of andere vragen, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Grenen schuttingen

Douglas schuttingen

Zweeds rabat

Hardhouten schuttingen

Nobifix schutting