assortiment

schuttingen

Grenen

Grenen hout heeft een levensduur van 10 tot 15 jaar en is daarmee één van de bekendste houtsoorten die gebruikt wordt in de tuin. Voor meer informatie, de mogelijkheden en de prijzen kunt u op onderstaande knoppen klikken.

 

Douglas

Douglashout is erg bekend en geliefd. Een prachtig duurzame houtsoort waarin we u een ruim assortiment aanbieden. Voor meer informatie, de mogelijkheden en de prijzen kunt u op onderstaande knoppen klikken.

hardhout

Kiest u voor hardhout? Dan kiest u automatisch voor een jarenlange prachtige uitstraling en aankleding in uw tuin! Hardhout is een geliefde houtsoort. Voor meer informatie, de mogelijkheden en de prijzen kunt u op onderstaande knoppen klikken.

 

Zweeds rabat

Zweeds rabat is de laatste jaren sterk in opkomst. Deze rabatdelen worden ook wel potdekselplanken genoemd en zijn leverbaar in meerdere houtsoorten. Voor meer informatie, de mogelijkheden en de prijzen kunt u op onderstaande knoppen klikken.

Onze werkwijze

Offerte aanvraag

U vraagt bij ons een offerte aan. Op basis van uw informatie maken wij een prijs. Als er geen noemenswaardige bijzonderheden in de tuin zijn, is het niet nodig dat wij van te voren uw tuin komen bekijken.

Planning

Na uw akkoord op de offerte wordt u ingepland. U dient uw tuin op de afgesproken datum en tijd bouwrijp te hebben, mits anders overeengekomen.

Uitzetten van de schutting

De dag dat de schutting wordt geplaatst, beginnen wij samen met u met het bepalen van de lijn en de hoogte van de te plaatsen schutting. Het is belangrijk dat u hierbij aanwezig bent, omdat hier vaak onduidelijk heden over kunnen zijn.

Plaatsing

De schutting wordt geplaatst. Het eerste gat wordt uitgemeten en -gegraven. De onderplaat wordt waterpas gelegd en de betonnen paal kan in het gat in de grond worden geplaatst. Als deze nauwkeurig waterpas is gesteld, wordt het volgende gat gegraven. Als alle palen en de eventuele kozijnen t.b.v de poort zijn geplaatst, kunnen de schermen erin! De schermen worden bevestigd en de passtukken worden op maat gezaagd. Vervolgens worden de eventuele koplatten en poorten afgemonteerd.

Genieten

Als de schutting helemaal staat, stellen wij hem waterpas. Nu kunt u optimaal én in privacy genieten van uw tuin!